Club van 100

Het Leeuwarder Kamerkoor stelt zich ten doel het beoefenen van zangkunst op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Het koor wil daarbij zo veel mogelijk verschillende groepen mensen in aanraking brengen met vocale muziek – zowel oude als hedendaagse klassieke muziek – en door regelmatig vernieuwende en bijzondere programma’s te brengen. Het koor profileert zich daarmee op haar eigen wijze op het gebied van vocale zangkunst in de provincie Fryslân en daarbuiten.

Het koor bestaat uit gepassioneerde, goede amateurzangers, die zo professioneel mogelijk willen bijdragen aan het doel. Niet voor niets verbindt het koor zich met topdirigenten, zoals op dit moment met Adrián Rodríguez Van der Spoel.

Het Leeuwarder Kamerkoor wordt financieel ondersteund door de Club van 100. De mensen die daar al bij zijn aangesloten dragen het koor een warm hart toe. Dat komt onder meer tot uiting in hun jaarlijkse donatie aan de vereniging Leeuwarder Kamerkoor.

Voelt u zich aangetrokken om ambitie van het LKK blijvend te realiseren dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden van de Club Van 100 voor een jaarlijkse bijdrage van € 100,- per jaar of meer.

Wat krijgt u daarvoor terug? Erkenning door het Leeuwarder Kamerkoor, uw naam komt in het programmaboekje bij de concerten, u wordt tijdig geïnformeerd over toekomstige concerten, mag aanwezig zijn bij repetities, u mag desgewenst plaatsen reserveren en één keer per jaar mag u voor twee personen gratis een concert bezoeken van het Leeuwarder Kamerkoor.

Adverteren? Voor € 1.000 staat uw logo op de poster van het Leeuwarder Kamerkoor!

Hoe wordt u lid van de Club van 100? Door hier te klikken of door contact op te nemen met het secretariaat van het Leeuwarder Kamerkoor.